Spouwmuurisolatie met EPS isolatie parels

  • Bespaar tot €600 per jaar
  • Binnen 4 jaar terug verdiend
  • Nu met hoge subsidie
Ik wil een (gratis) offerte

Spouwmuurisolatie met EPS isolatie parels

Indien u deze pagina heeft gevonden, bent u waarschijnlijk al bewust op zoek naar spouwmuurisolatie. Het is immers al bij de meeste mensen algemeen bekend dat het na- isoleren van een spouwmuur zorgt voor meer warmte in huis in de winter, en een koeler huis in de zomer. Tevens met de hoge energie en gas kosten van deze tijd, is het na- isoleren van uw spouwmuren een goede investering. De kosten zijn er binnen een paar jaar uit, uw wooncomfort gaat er drastisch op vooruit! Bijkomend voordeel tocht en kou zijn verleden tijd. En u heeft ook minder geluidsoverlast van buiten!

Ook kunt u uw kantoor voorzien met EPS isolatie parels als spouwmuurisolatie, zou kunt u ook bedrijfsmatig energie besparen. U kunt dan misschien al voldoen aan de geldende regels dat kantoorpanden is vanaf 1 januari 2023 het energielabel C dienen te hebben.

Een van de belangrijkste reden voor om voor EPS isolatie parels te kiezen, is juist vanwege de dampdoorlatende eigenschappen. De EPS isolatie parels zijn ademend en nemen geen vocht op. Hierdoor weet je dat je geen vochtproblemen krijgt in je spouwmuur of woning.

 

Wilt u een vrijblijvende offerte?