Vloerisolatie met EPS isolatie parels

EPS isolatie parels zijn ook te gebruiken als vloerisolatie in uw kruipruimte. Zelfs als u last heeft van water in de kruipruimte. Doordat EPS isolatie parels licht van gewicht zijn blijven, blijven ze drijven, en zorgen zo voor een isolerende laag op het water. Hiermee kunnen vochtproblemen in huis zoals schimmelvorming, een muffe geur en condensvorming worden opgelost.

Kruipruimte isoleren met PUR

Naast EPS isolatie parels, glaswol of bijvoorbeeld isolatiefolie kun je een kruipruimte isoleren met PUR dit is soms een van betere opties om uw vloer te isoleren. Als voorkeur voor vloerisolatie zouden wij dus PUR adviseren. PUR word tegen de onderkant van de vloer gespoten, en zorgt voor een warme en stevige isolatie onder uw vloer, ook de kou die nog boven de EPS isolatieparels blijft door eventueel aanwezige spouwmuur ventilatie, heeft dan geen negatieve invloed meer op de temperatuur van uw vloer.

Via een offerte aanvraag van www.isolerenmetparels.nl kunnen wij u ook een offerte geven voor beide opties, mocht u dat willen.

Wilt u een vrijblijvende offerte?